גלידת וניל וזעפרן משושן הבירה

    יוסי ברויער No Comments on גלידת וניל וזעפרן משושן הבירה
    13:59
    05.05.24
    אבי יעקב No Comments on "להכפיל את הקרייה החסידית": שר השיכון ביקר בלוד ובקוממיות

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המצרכים:

     

    • 1 ליטר גלידת וניל, חלבית או פרווה
    • 1/4 כפית של זעפרן
    • 3 כפות מי ורדים
    • 2 כפות פיסטוק חלבי חצויים

     

    לקישוט (אופציונאלי):

     

    • 1/2 כוס קצפת צמחית או חלבית לא מוקצפת

     

    אופן ההכנה:

     

    1. מוציאים את הגלידה מהמקפיא ונותנים לה לעמוד בטמפ' החדר למשך 20 דק' או עד שהיא רכה כך שהיא קלה לתמרון.
    2. אם משתמשים בקצפת, מוזגים אותה לתוך צלחת שטוחה בגובה של כ- 6 מ"מ, ומניחים במקפיא עד שהנוזל קופא.
    3. מערבבים את הזעפרן ואת מי הורדים ומקפלים אל תוך בלילת הגלידה הרכה.
    4. בתנועות קיפול מוסיפים גם את הפיסטוקים ושומרים מעט מהם לקישוט מעל.
    5. מוציאים את הקצפת הקפואה מהמקפיא, ושוברים אותה לחלקים, מקפלים את החלקים אל תוך בלילת הגלידה, ושומרים מעט מהשבבים לקישוט.
    6. מגישים בקעריות ומקשטים עם יתרת הפיסטוק ושבבי הקצפת הקפואה.


    0 תגובות